ΑΠΛΑ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ

Η ομάδας μας!

Το Urban Cuts Barber Shop από το 2015 προσφέρει σε κάθε άνδρα περιποίηση και χαλάρωση στο πιο urban και old school σημείο της Γλυφάδας. Ο Σπύρος, ο Άρθουρ, o Βασίλης, ο Αντώνης και φυσικά ο Κώστας με τις υπηρεσίες κουρέματος, ξυρίσματος, φροντίδας προσώπου και γενειάδας ηρεμούν κάθε άνδρα από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας ακολουθώντας κλασικές συνταγές αλλά μοντέρνες τεχνικές.

Όλα ξεκίνησαν χρόνια πριν με τον Κώστα και εμπνευστή του Urban Cuts, να μεγαλώνει και να παίρνει ερεθίσματα στο κουρείο του παππού του. Φυσικά, δεν άργησε να καταλάβει ότι το «μικρόβιο» του barbering κληρονομήθηκε και σε αυτόν. Και έμεινε σταθερός στην ανδρική περιποίηση γιατί του άρεσαν και του αρέσουν όλες οι συζητήσεις που γίνονται αλλά και αυτές που δεν γίνονται σε ένα Barber Shop.

«Εδώ κάθε άνδρας χαλαρώνει από την έντονη καθημερινότητα. Λίγες πλέον απολαύσεις έχουν μείνει για κάθε έναν από εμάς. Οι συζητήσεις που κάνουν οι άνδρες μεταξύ τους είναι κάτι πολύ προσωπικό, κάτι που μένει μεταξύ τους, κάτι που γίνεται στο Urban Cuts σε συνδυασμό με την πιο male old school χαλάρωση Οι τεχνικές των Tony and guy και του Vidal Sassoon που χρησιμοποιούμε και η συνεχής ενημέρωσή μας για το barbering είναι η εγγύηση κάθε αποτελέσματος αλλά και η έμπνευσή μας»

Στόχος του Urban Cuts Barber Shop πέραν του να αποτελεί σημείο συνάντησης για κάθε άνδρα και τους φίλους του είναι συνεχώς να πληροφορείται για όλα τα νέα δεδομένα στο modern barbering. Tα ετήσια ταξίδια στο εξωτερικό και η παρακολούθηση σεμιναρίων των Tony and guy , τεχνικών του Vidal Sassoon και Μenspire Αcademy είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ενημέρωσης για το barbering για το Team του Urban Cuts.

«Ένα ταξίδι στο εξωτερικό μας προσφέρει γνώσεις, μας ανανεώνει και μας φέρνει σε επαφή με ειδήμονες της ανδρικής περιποίησης και του κουρέματος δίνοντάς μας μοναδικά εφόδια για το Urban Cuts” Απώτερος μας στόχος είναι να δημιουργήσουμε τα δικά μας ανδρικά προϊόντα περιποίησης και να μοιραστούμε τις γνώσεις του με σεμινάρια barbering σε άλλους επαγγελματίες.»